top of page
Foryer_2stole_1px.jpg

Nomineringer og priser

• Vinder af Skanderborg Iværksætterpris 2023

• Vinder af Special Mention-pris ved Lifestyle Design Growth 2023

• Shortlisted v/Danish Design Award

• Prisvinder på Formland - Creators Community Award

• Runners up ved Hoppekids Sustainable Entrepreneurship Award

Presseomtale

Der har været stor opmærksomhed og interesse for virksomheden, bl.a. omtale i følgende:​

BOLIG MAGASIN

Anne laver bæredygtige stole af gamle plastikflasker

Det var med ønsket om at hjælpe skolebørn med særlige behov, at Anne Mygind i 2020 designede stolen Habicave. Siden er den udbredt til 80 skoler og uddannelsesinstitutioner og en række virksomheder, for med sit lydabsorberende og skærmende udtryk indbyder stolen til at tage en tiltrængt pause i en travl hverdag.

PresseBillede.tif

WOODSUPPLY ARTIKEL
140 plastikflasker bliver til innovativt hulemøbel

Mindre stress - og bedre trivsel og livskvalitet. Det er hensigten med et nyt og innovativt møbel, som designer har Anne Mygind har udviklet, skriver Ugebladet Skanderborg. Hendes virksomhed hedder HabiWe og indeholder udover det omtalte møbel - et såkaldt hulemøbel - også et bord, en skammel, lys og andre tilføjelser til hulemøblet.

woodsupply.png

DESIGNBASE DANMARK ARTIKEL
Alle har brug for et mentalt re-load

”En arbejdsdag uden pauser, påvirker krop og hjerne på samme måde, som hvis man har drukket to genstande”, siger Tina Skaarup Blenstrup, der er en del af teamet bag HabiWe, en dansk virksomhed, som designer og producerer møbler, der understøtter den menneskelige trivsel. Habi®Cave er deres førstelancerede produkt og er et akustikmøbel, som skaber et mentalt frirum i dagligdagen – på job eller i hjemmet.

designbase.png
skanderborg ugeblad 3.png

SKANDERBORG UGEBLAD
Bæredygtigt hulemøbel er Annes hemmelige våben mod stress

Med designvirksomheden HabiWe revolutionerer designer Anne Mygind møbelindustrien med nye produkter, der mindsker stress og give bedre trivsel og livskvalitet.

skanderborg ugeblad 2.png

SKANDERBORG UGEBLAD ARTIKEL
Jublende lykkelig Anne: »Det er det skønneste skulderklap, jeg kunne ønske mig«

»Jeg er så glad, at jeg bobler som champagne inden i. Det her har været en fantastisk oplevelse, og jeg er så taknemlig for opbakningen. Det er det skønneste skulderklap, jeg kunne ønske mig. At blive set, anerkendt og få den ros giver mig så meget motivation til at fortsætte.«

skanderborg ugeblad.png

SKANDERBORG UGEBLAD ARTIKEL

Prisbelønnet hulemøbel og naturformidling i børnehøjde: Her er finalisterne til Iværksætterprisen 2023

De tre nominerede til Skanderborgs første iværksætterpris er fundet. Torsdag 5. oktober præsenterer de deres virksomhed for dommerne.

AARHUS STIFTSTIDENDE
Anne har skabt et møbel, der kan give ro i klasseværelset

HabiCave er tænkt som et møbel til blandt skoler og institutioner, hvor den kan reducere de sanseindtryk, der kan skabe unødig stresspåvirkning. Den kan dermed bidrage til et lavere

århus stifstidende.png

INGENIØREN/CARETECH
Ergoterapeut: Sanserne styrer vores adfærd

Som mennesker modtager vi sanseindtryk i en lind strøm, nærmest uanset hvor vi færdes. Forskning viser, at alle mennesker opfanger 11 mio. input i sekundet. Kun få af disse input er man

ingenøren.png
Erhvervshus.jpg

ERHVERVSHUS MIDTJYLLAND
Pressemeddelelse: 2. februar: Sådan bruger midtjyske virksomheder EU-tilskud til at sætte turbo på væksten

Co2-beregninger, udvikling af cirkulære materialer, skarpere kommunikation til kunderne, automatisering og etablering af e-handel. Det er blot nogle af de indsatser, som de midtjyske virksomheder har søgt midler til gennem det nye, store Virksomhedsprogram.

Borsen.jpg

BØRSEN

Hvis hendes virksomhed skal have en chance uden for landets grænser, er hun nødt til at kende sit klimaaf­tryk

For tre måneder siden kastede Anne Mygind, adm. direktør og stifter af møbelvirksomheden Habiwe, sig ud i at lave en CO2-beregning af sit produkt. Hun er endnu ikke i mål, men ved, at den lange proces er nødvendig, hvis virksomheden skal vokse

bottom of page