top of page

Habi®Cave hos Kroniske Influencers

Opdateret: 11. dec. 2023


Kroniske influencers er et fællesskab for alle med kroniske lidelser.


Man kan blive medlem af fællesskabet, som bl.a. sørger for, at der bliver afholdt diverse Kroniker Events landet over, hvor netværket har en række ambassadører spredt geografisk ud over landet.


Af gode grunde deltog forpersonen Anja Fuhrmann sammen med en række medlemmer i Bella Center på messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi.


Her havde Kroniske Influencers en særlig zone, hvor besøgende med behov for det, under hele messen kunne finde siddeplads og ro, både mentalt og fysisk.


Den særlige zone bestod bl.a. af en række udlånte hjælpemidler, bl.a. sansestolen Habi®Cave, som er et særligt akustikmøbel, der både reducerer lyd, lys og øvrige sanseindtryk for omgivelserne, når man sidder inde i den trygge ”hule-stol”.


Habi®Cave er dansk designet og dansk produceret og har bæredygtighed som omdrejningspunkt, både i materialevalg, produktion, anvendelse og bortskaffelse.

De kroniske influencers var superglade for at have Habi®Cave i deres særlige zone, da en stor del af deres medlemmer og øvrige besøgende med særlige behov fandt stor værdi i at kunne benytte stolen til at lade op, tage en god pause og finde overskud til resten af dagen og besøget på messen.

6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page