top of page

Habi®Cave på Christiansborg

Onsdag var HabiWe på Christiansborg. Her havde vi møde med sundhedsordfører Louise Brown, Liberal Alliance.


Vi ønskede at præsentere design- og akustikstolen, Habi®Cave for Louise, og dele baggrunden for produktet med hende, - nemlig at øge trivsel og mental sundhed hos både børn, unge og voksne.


Louise var meget interesseret, positiv og begejstret, og det var spændende at vende emner med hende omhandlende børn og unges mistrivsel, udfordringer i psykiatrien og hvordan vi med Habi®Cave har et ønske om at øge trivslen, reducere skolevægring og ændre pausekultur i stressende arbejdsmiljøer. Desuden talte vi om, hvordan vi kan gøre en positiv forskel i forebyggelsen af stress samt for mennesker ramt af bl.a. psykiske lidelser.


Trods en travl dag hoppede Louise omgående ind i Habi®Cave, som nu står på hendes kontor, i en flot, lys og matchende sand farve.


Her kan Louise nu tilbringe både koncentrerede og uforstyrrede stunder til fx forberedelse og fordybelse igennem arbejdsdagen. Desuden kan hun holde kvalitetspauser med ro til sanserne, når der er behov for restitution til hjernen, efter lange møder og arbejdsdage.


Louise fortalte, at hun – pga. travle dage og en ADHD-diagnose – ofte sætter pris på lige at kunne lukke lidt ned og samle tankerne, for at undgå overstimulering. Inden Louise skulle videre til møde, nåede hun lige at smide skoene og tage en stund i Habi®Cave, som hun med det samme kunne opleve effekt af.


Da Christiansborg jo jævnligt oplever sygemeldinger og stresspåvirkede politikere håber vi, at Habi®Cave fremover kan bidrage til at gøre Christiansborg til en sundere arbejdsplads.38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page