top of page

Dokk1 i september 2023


”Den tiltrak os som en magnet….”

En torsdag eftermiddag i Aarhus, kiggede vi fra HabiWe lige ind forbi på Dokk1, på vej til et møde i nærheden. Her mødte vi Frank Koustrup fra Aarhus og hans veninde, Jackelyn, som var i Aarhus på besøg fra Canada.


De besøgte Dokk1 og gik rundt i biblioteksområdet, hvor de pludselig spottede en Habi®Cave, der er placeret foran et af de store vinduespartier ud mod vandet og Aarhus Havn. I raskt trav gik de begge målrettede mod Habi®Cave, hvor Frank omgående satte sig ind og udbrød: ”Ahhhh, sikke en fantastisk stol!”


Uden at Frank vidste, at designeren af Habi®Cave, Anne Mygind og at vi begge fra HabiWe stod tæt på stolen, hilste jeg på ham og sagde, at det så ud som om han sad behageligt.


Frank svarede: ”Vi så den med det samme, på lang afstand. Den tiltrak os jo som en magnet!! Hvor er den fed! Den inviterer jo folk ind med sit flotte design. Og utrolig funktionelt, - for jeg samarbejder bl.a. med psykiatrien og jeg tænker især at mennesker med stort behov for tryghed og afskærmning, i meget høj grad vil nyde at sidde i en sådan stol! Den gør jo noget godt for alle mennesker, med den ro den giver. Men især tænker jeg, at mange af de sårbare mennesker jeg møder i mit job, ville elske den”.


Efter at vi havde præsenteret os og oplyst, at det bl.a. var Habi®Caves designer han talte med, gentog Frank, at han virkelig var fascineret af møblet og at det bl.a. er på baggrund af hans rolle som mestringsvejler for mennesker med psykiske udfordringer, at han ser stort potentiale for Habi®Cave.


Som altid er det en stor fornøjelse, når brugere deler deres tanker og umiddelbare oplevelser, stor tak til dig, Frank Koustrup.


Også Jackelyn fra Canada var meget begejstret og ville gerne have fotos af stolen, hvem ved, måske Habi®Cave også skal en tur til Canada…

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page