SPECIALOMRÅDET – SKOLER OG INSTITUTIONER


SPECIALOMRÅDET – SKOLER OG INSTITUTIONER

HabiCave er en akustikdæmpende hule, der fremmer trivsel hos børn og unge

Hulen er sansemodulerende, og giver mulighed for at trække sig og tage en pause fra alle indtrykkene omkring sig. Støjen fjernes ikke, men dæmpes. Derfor er HabiCave også et hjælpemiddel til at anspore brugeren til meningsfuld deltagelse i fællesskabet.

HabiCave er godkendt som hjælpemiddel af Socialstyrelsen med
HMI-nummer 128628

HabiCave afskærmer børn og unge med særlige behov, idet den hyggelige huleform giver fornemmelsen af at være lukket lidt af, mens man samtidig er en del af det sociale fællesskab, fordi man stadig kan følge med i, hvad der sker omkring sig. På den måde kan HabiCave være med til både at forebygge og afhjælpe uro og koncentrationsbesvær, som er nogle af de store udfordringer hos børn og unge med ADHD.

HabiCave er godkendt som hjælpemiddel til specialområdet

Den fungerer samtidig som støtte til børn, der befinder sig et sted mellem normalområdet og specialområdet.

Hulen kan bruges før eller efter uhensigtsmæssig adfærd. Det er ideelt at forebygge, at barnet eller den voksne får hjernen i alarmberedskab ved at bruge HabiCave til at dæmpe sanseindtrykkene.

Med sin akustikdæmpende egenskab kan HabiCave være en stor hjælp i hverdagen for både børn og voksne, da den skaber ro, forbedrer trivslen og forbedrer evnen til at tage imod læring.

HABICAVES KERNEVÆRDIER