top of page

Hyggehule på Dokk1


Hyggehule på Dokk1

De to klassekammerater Naja Skovfoged Vidkjær og Le Vendeløv Langkjær fra hhv. Solbjerg og Brabrand, tilbragte den første lørdag formiddag i skoleferien på biblioteket på Dokk1 i Aarhus.


Her hyggede de sig i selskab med både Najas mor, Tanja og de mange spændende bøger og indtryk i bibliotekets smukke og inspirerende rammer.

De 2 piger, som skal starte i 2. klasse efter ferien, fandt hurtigt ind i akustikmøblet Habi®Cave, som lige nu står i bibliotekets Børne- og Familieafdeling.


Placeringen af Habi®Cave her er også helt unik, - foran det store vinduesparti, i loungeområdet med skærpet udsigt over vandet og med resten af verden lukket lidt ude, pga. Habi®Caves afskærmende og beroligende design og akustikdæmpende materiale.


Adspurgt om, hvad de syntes om at sidde i Habi®Cave svarer Naja: "Den er vildt sej!. Det er hyggeligt at sidde herinde"


Le supplerer og oplyser at "Det er et godt gemmested". "Vi har lige snakket om at det var fedt som i biografen".


Begge understreger at det er dejligt, at der er stille i stolen.


Najas mor, Tanja Skovfoged, supplerer pigernes oplevelse og tilføjer, at hun "ser møblet som unikt og smukt, at det er spændende fra alle vinkler og at funktionen giver rigtig god mening mange steder".


Habi®Cave er et akustikdæmpende designmøbel, dansk design og dansk produceret - et personligt stillerum til fordybelse, koncentration eller hjernepause, både i læse- og læringsmiljøer, i det åbne kontorlandskab, i venterum, fællesarealer, skoler og uddannelsessteder.

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page