top of page

HabiWe på President Summit i Lokomotivværkstedet, Kbh.

En konference der omtales som Europas ledende “business” konference, hvor der deltog +4000 forretningsfolk fra 50+ lande. 


Her blev der talt om emner som: kommunikation, ledelse, organisationens adfærd, produktivitet, strategi, mødekultur, medarbejderudvikling, Design Thinking og m.m.. Desværre var emnet “pausekultur” ikke præsenteret på scenerne. Til gengæld var en af verdens ledende søvneksperter - Neuroscientist Dr Els van der Helm inviteret til at tale om vigtigheden af søvn. Om hvordan den rigtige søvn medvirker til bedre fokus, produktivitet, opmærksomhed, hukommelse, sundhed og glæde. 


- Pausen og “den gode pausekultur” bidrager til det samme som søvnen. Så når emnet om “pausekulturen” ikke var inviteret på scenen, stod vi og Habi®Cave for at sikre pausen og kommunikationen herom😉


Igen på denne konference var HabiLounge, bestående af en flok Habi®Caves blevet booket, så deltagerne fik muligheden for at tage en pause eller plads til ro til at tjekke mails eller til at afholde online møder.


Og ja, alle Habi®Cave var i brug fra morgen til aften.0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page