top of page

Habi-Lounge på stor konference

Opdateret: 6. nov. 2023


Lokomotivværkstedet i København lagde rammerne til den store teknologikonference Tech BBQ, som løb af stablen over 2 dage i september 2023.


Her deltog bl.a. en række spændende start-up virksomheder med deres innovative løsninger og produkter samt deltagende gæster fra hele verden, som engageret besøgte Lokomotivværkstedets fantastiske rammer, både ude og inde.


Habi®Cave blev præsenteret i en særlig Habi-Lounge, hvor 8 Habi®Caves i flotte diversitetsfarver indbød til rolige pauser og stunder med mulighed for både arbejdsro og hvil for de mange hundrede deltagere.


Vi oplevede stor søgning og interesse for Habi-Lounge. Fra dørene til konferencen gik op om morgenen og til langt ud på de sene aftentimer, sad deltagerne i Habi®Caves. Mange sad og arbejdede, tjekkede mails, talte i telefon, holdt møder på pc og telefon. Andre nød fred og ro til hvil og sågar snuppede flere sig en lur i løbet af de 2 dage.


Tydeligt var det, at deltagerne nød et break fra omverdenen, til mental re-load, - flere gik desværre forgæves og en del stod ligefrem i kø og spurgte til, hvordan man mon kunne booke tid til at sidde i Habi®Cave.


Det var en fornøjelse for os at se, hvor indlysende anvendelige og populære Habi®Cave var på konferencen. Trods masser af trafik i hallen, rigtigt mange mennesker, støj, både auditivt og visuelt, fandt deltagerne den nødvendige ro i Habi®Caves.

Habi-Lounge er nu rykket videre til Bella Centret i København, hvor deltagere på de kommende event i både Bella Center og Bella Arena fremover kan nyde godt af de små, indbydende og personlige stillerum.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page