ET BÆREDYGTIGT BRAND
MED FOKUS PÅ TRIVSEL 
FOR MENNESKER OG MILJØ

ET BÆREDYGTIGT BRAND
MED FOKUS PÅ TRIVSEL
FOR MENNESKER OG MILJØ

KONCEPTET

HabiWe er en bæredygtig møbelserie designet af Anne Mygind. Habi er en forkortelse af habitat, da Anne Mygind i sit design har fokus på menneskets levesteder og trivsel. HabiCave er det første lancerede produkt i Habi-møbelserien – en bæredygtig og skulpturel hule, der øger trivslen hos brugerene.

Vi er ikke en traditionel designvirksomhed, da vi ikke alene har fokus på æstetik, men udvikler forskningsbaseret og bæredygtigt, industrielt og funktionelt design målrettet den specifikke bruger. Vi er passionerede omkring at udvikle møbler der skal sikre øget trivsel hos brugeren med stort fokus på akustik og dæmpning af lyd. Vores design udvikles ud fra underbyggende dokumentation af effekten ved brugen, således at vi sikrer at produktet giver mening for brugeren.

Alle HabiWe-produkterne er udviklet med fokus på bæredygtighed, trivsel, æstetik, funktionalitet og akustik.

Bæredygtighed
Vores møbler er designet med fokus på, at de er bæredygtige gennem hele produktets livscyklus, i forhold til materialer, design, produktion, distribution, i brugssituationen og ved bortskaffelse.

Trivsel
Målet med Habi-møblerne er, at de skal medvirke til at øge den menneskelige trivsel, og skabe velvære og livskvalitet.

Æstetik
Vores møbler er designet med fokus på et æstetisk tidsløst og nytænkende design med globale referencer. Vi elsker at udfordre formgivningen med nye kubistiske og organiske løsninger.

Funktionalitet
Vi udvikler brugbare og funktionelle møbler, der passer til menneskets behov, målrettet flere generationer.

Akustik
Vi udvikler møbler med stort fokus på akustik og dæmpning af lyd.

Lær mere om vores værdier her:

“Alle vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med brugerne.”

DESIGNEREN BAG HABIWE

Anne Mygind har en master i bæredygtighed & industrielt design samt en bacheloruddannelse i mode- og tekstildesign. Kombineret med 20 års erhvervserfaring som selvstændig har Anne stor teoretisk, faglig og praktisk ballast.

“Generelt er målet med alle mine designs, at de skal give mening for brugeren og dække et behov. Godt design er for mig, når funktionalitet og æstetik spiller sammen samtidig med, at produktet er udviklet med fokus på at værne om vores planet.

Jeg synes, det er spændende at arbejde med designudvikling og idéprocessen – at undersøge i hvilken kontekst produktet skal indgå ved at analysere brugerens adfærd og markedets behov.

Jeg er et livsglad og udadvendt menneske, der elsker udfordringer, ny læring og udvikling. Jeg lever af samarbejder, og arbejder helst med input fra andre.”

Mød os:

Building Green Aarhus
Aarhus Congress Center, 3.-4. Maj 2023

AC-Jobmesse
Musikhuset Aarhus, 3. Maj 2023

Health & Rehab Scandinavia
Bella Centeret i København, 23.-25. Maj 2023