BIBLIOTEKER

BIBLIOTEKER

Skab et lækkert miljø med HabiCave – et akustikdæmpende og bæredygtigt dansk designmøbel, som er udviklet til mennesker, med fokus på miljøet.

For meget støj og mangel på ro er med til at påvirke vores evne til at koncentrere os og holde fokus i længere tid. HabiCave er med sin akustikdæmpende egenskab med til at skabe hygge, ro og fordybelse for brugeren, ung som gammel. 

Skab et lækkert studiemiljø på jeres bibliotek med HabiCaves stående rundt omkring, som kan invitere biblioteksbrugerne til ro og fordybelse. HabiCave er både ideel til at få ro til at fordybe sig i studiematerialet eller i en god bog, men kan også bruges, hvis man trænger til et afbræk fra studiestoffet.

HabiCave skaber et rum i rummet

For ung som gammel kan biblioteket være et dejligt helle, der inspirerer til læring og fordybelse. Derfor er det vigtigt med små hyggekroge, hvor man kan være i fred. HabiCave er ideel til at skabe hyggekroge, fodi den udgør et rum i rummet – en hule, hvor brugeren kan læne sig behageligt tilbage og nyde en god bog eller fordybe sig i læring.

HabiCave er med til at give inspiration til læselyst. Et multifunktionelt bæredygtigt møbel henvendt til micro living i macro omgivelser.

HABICAVES KERNEVÆRDIER